Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400 Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[ ]gmail.com

  Fenntartó: 

Nyíregyházi Tankerületi Központ
4400 Nyíregyháza
Sóstói út 31/b.
Tel.:42/795-315
e-m
ail: nyiregyhaza[ ]kk.gov.hu

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

Euroexam online jelentkezés

Digitális Témahét

No Para Egyesület

Verébtábor 2019.
 
Iskolánk diák-önkormányzata Puskás Bernadett tanárnő vezetésével idén szeptemberben is megrendezte a hagyományos, kétnapos verébtábort Tokajban. A kilencedikes " verebek" játékos feladatokban, hajókiránduláson, hegyi túrán, és sportversenyeken vettek részt. Köszönjük a szervezést a felsőbb éves DÖK-ös diákoknak és a kísérő pedagógusoknak.
 
 
Vasvárisok Szentpéterváron

Régi vágya vált valóra az iskola oroszul tanuló diákjainak a nyári szünetben. Július 12-17-ig csodálatos napokat töltöttek Oroszország második legnagyobb városában, Észak Velencéjében, Szentpéterváron. A vasvárisok megismerkedtek a város nevezetességeivel. Megnézték az Ermitázst, az Auróra hadihajót, a legnagyobb templomokat, hajóztak a Néván, sétáltak a város híres sugárútján, a Nyevszkij proszpekten és egy éjszakai túrán a hidak felnyitását is láthatták. Az utazás szervezője, Viraszkó Szilvia tanárnő megmutatta nekik a világhírű regényíró, Dosztojevszkij lakását is, ami ma múzeum. Felejthetetlen élmény volt számukra I. Péter palotája Petrodvorecben és Nagy Katalin cárnő nyári rezidenciája Carszkoje Szeloban. Az élmények mellett orosz tudásukat is gyarapíthatták, amit hamarosan a Tolsztoj Társaság által szervezett orosz nyelvi verseny országos döntőjében, Lakitelken fel is használhatnak majd.

  

A képen Viraszkó Szilvia tanárnő és a vasvárisok Petrodvorecben, I.Péter nyári palotája előtt

 
Rejtélyes előadás a Vasváriban
 
Rendhagyó irodalomóra keretében nézhették meg tanárok és diákok a Vasváris Színjátszó Kör  előadásában a Rejtély Európában c. darabot, amely több szempontból is különleges.Magyar Boglárka-- aki az elmúlt tanévben érettségizett az iskolában-- írta a szövegkönyvet és rendezte a darabot a színjátszó kör vezetőivel együtt. 2019 májusában Gyulán az Erkel Diákünnepek Országos Fesztiválon ARANY minősítést kapott    az előadás, és jutalmul a VIDOR Fesztivál keretében is bemutathatták a darabot az " aranyos " színjátszók Balkányban, Újfehértón és Nyíregyházán.Mindenütt nagy sikert arattak, a közönség vastapssal köszönte meg a színvonalas műsort..
Gratulálunk a szereplőknek, és kíváncsian várjuk a folytatást!

 
Vasváris tenisz-sikerek
Páll Noel, a Vasvári Pál Gimnazium 10. évfolyamos tanulója, a júniusban megrendezett  2019. évi nyári Korosztályos Vidék Bajnokságon (F16) egyéni és páros versenyszámban is első helyen végzett tenisz sportágban. Július hónapban pedig egyik tagja volt azon két fős válogatott fiú csapatnak, amely teniszben Magyarországot képviselte a Bakuban megrendezésre kerülő Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF).
 
Vasvárisok SZUPER előadása a VIDOR Fesztiválon
 
A Vasváris Színjátszó Kör Rejtély Európában c. előadását vastapssal jutalmazta a közönség Balkányban! A darab szereplői - akár a SZTÁROK - aláírásokat osztogattak a nézőknek!!
Vasárnap újabb fellépése volt az "aranyos" csapatnak Újfehértón. A "Rejtélyre Európában megint fény derült"!
Legközelebb augusztus 28-án látható a Vasváris Színjátszó Kör a Vikár Sándor Zeneiskolában, Nyíregyházán! MINDENKIT szeretettel várunk!!!
 
 
Bringás vándortáborban a vasvárisok

 

A vasváris diákok a héten (2019.06.17-21.) bringás vándortáborban vettek részt, ahol hétfő délutántól , 306,5km-t tekertek és rengeteg élménnyel lettek gazdagabbak.

 
PESTI EST
A június az osztálykirándulások hónapja (is). És mennyi minden belefér két napba!! 😎Íme egy példa: 
A 9.B osztály Budapestet választotta úti céljául, és nem bánták meg, hiszen az osztályfőnökük Konyáriné Hegymegi Anita tanárnő által összeállított programban a kultúra, a sport, a gasztronómia egyaránt helyet kapott. Az osztályt Zámboriné Laskai Ildikó tanárnő kísérte el az utazásra. A kirándulás programjait így foglalta össze a 9. B osztályfőnöke:
„Az osztály egy finom vacsora elfogyasztása után a Budapesti Operettszínházban a Maya című nagy sikerű operettet tekinthette meg. Az előadás után éjjel a Citadelláról csodálhattuk meg Budapest fényeit. Másnap a Sziklakórház Atombunker Múzeumban folytatódott a program, amelyben a tartalmas idegenvezetés révén izgalmas, történelemmel és fizikával kapcsolatos ismeretekkel bővíthettük tudásunkat. Testnevelés tagozatos diákokhoz híven a Cyberjump – ban egy órás, önfeledt ugrálással zárultak a programok. Egy rövid shoppingolás után késő délután egy kicsit fáradtan, de jókedvűen érkeztünk haza.”
  
 
További képek a galériában itt
 
Az Év Testnevelője
A Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesülete Szabolcs Szatmár Bereg Megye Tagszervezete
"Az Év Testnevelője 2019- Tatos István Díjban"
részesítette Pók István testnevelőt.
Gratulálunk a díjhoz. 
 
Egy mosoly és egy kép
 
A hagyományokhoz híven a Váci Mihály Kulturális Központban rendezték a Városi Pedagógusnapi Ünnepséget, ahol átadták az Oktató-Nevelő Munkáért Vietórisz József-díjakat is. 
Ha megnézzük az ünnepségen készült képeket, nekünk, vasvárisoknak azonnal feltűnik egy jól ismert mosoly. Puskás Bernadett tanárnő kollégái és diákjai is tudják, mi minden van e mosoly mögött: mennyi szakmai odaadás, mennyi humánum,mennyi odafigyelő, szerető irányítás és gondoskodás, mennyi felejthetetlen vasváris pillanat! ❤️
Büszkék vagyunk arra, hogy Puskás Bernadett tanárnő egyike annak a 15 pedagógusnak, akiknek kiemelkedő szakmai tevékenységét az idén Nyíregyháza város Vietórisz József díjjal jutalmazta, egyúttal szeretettel gratulálunk az elismeréshez!
 
Vasváris pedagógusok szakmai elismerése
Nagy szeretettel gratulálunk Komoróczy Tamásné, Teskiné Garai Zsuzsanna és Gulyás Anita tanárnőknek, akik kimagasló szakmai munkájukért és tehetségfejlesztő tevékenységükért vehettek át elismerést az idei pedagógusnapon! ❤️
A Nyíregyházi Tankerületi Központ 2019. 05.30.-án pedagógusnapi ünnepséget tartott a Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskola hangversenytermében. A rendezvényen Gaszperné Román Margit tankerületi igazgató köszöntötte a tankerület tanárait, és jutalmazta a kiemelkedő munkát végző pedagógusokat, közöttük gimnáziumunk kiváló tanárait.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Találatok 51 - 60 / 72
PageRank Kereső optimalizálás