Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400 Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[ ]gmail.com

  Fenntartó: 

Nyíregyházi Tankerületi Központ
4400 Nyíregyháza
Sóstói út 31/b.
Tel.:42/795-315
e-m
ail: nyiregyhaza[ ]kk.gov.hu

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

Euroexam online jelentkezés

Digitális Témahét

No Para Egyesület

Nagy siker volt a Nyílt Nap
Rengetegen elfogadták meghívásunkat az idei Nyílt Napra, és mi nagy szeretettel vártunk és üdvözöltünk minden érdeklődőt. 74 iskolából 870 nyolcadikos tekintett be a gimnáziumban folyó munkába. A 82 bemutató óra mellett volt matematikai előadás, úti beszámoló, nyelvvizsga-tájékoztatás, de bemutatkoztak a színjátszók és a diákújságírók is. 
Délután a pályaválasztási tájékoztatón 300 szülő tájékozódhatott a tagozatokkal és a felvételi eljárással kapcsolatban.
 
Nyílt nap a Vasváriban 2019.09.19.

 
Tanulmányút Londonban
Iskolánk két 12.E osztályos tanulója – Fekete Cintia és Héjjas Bettina - Gebri Márta tanárnő kíséretében néhány napos tanulmányúton vett részt Londonban szeptember első hetében. Az út része volt a Nyíregyházi Egyetem NyEW WAY elnevezésű angol nyelvtanulást segítő pályázatának, amelynek keretében egy 38 fős csoport ismerkedett London nevezetességeivel, a brit kultúrával, az angol emberekkel, szokásokkal és persze gyakorolták, használták, fejlesztették angol nyelvtudásukat. A legtöbb tanuló számára mind a repülőgépes utazás, mind az ott szerzett élmények minden bizonnyal életre szólóak és felejthetetlenek maradnak.
 
 
  
 
Nagy hangszerválasztó, sportágválasztó 2019.
A gimnázium ének-zene és testnevelés tagozatos tanulóinak egy csoportja Kovács Anita és Puskás Bernadett tanárnők vezetésével ellátogatott Budapestre, a Nagy hangszerválasztó- nagy sportág-választó rendezvényre. A diákok különböző hangszereken, valamint sportágakban próbálhatták meg magukat, de találkoztak híres muzsikusokkal, sportolókkal, olimpikonokkal is.
 
Vasvárisok

Csupa-csupa egykori vasváris az új Atlétikai Centrum alapkőletételénél

 
Verébtábor 2019.
 
Iskolánk diák-önkormányzata Puskás Bernadett tanárnő vezetésével idén szeptemberben is megrendezte a hagyományos, kétnapos verébtábort Tokajban. A kilencedikes " verebek" játékos feladatokban, hajókiránduláson, hegyi túrán, és sportversenyeken vettek részt. Köszönjük a szervezést a felsőbb éves DÖK-ös diákoknak és a kísérő pedagógusoknak.
 
 
Vasvárisok Szentpéterváron

Régi vágya vált valóra az iskola oroszul tanuló diákjainak a nyári szünetben. Július 12-17-ig csodálatos napokat töltöttek Oroszország második legnagyobb városában, Észak Velencéjében, Szentpéterváron. A vasvárisok megismerkedtek a város nevezetességeivel. Megnézték az Ermitázst, az Auróra hadihajót, a legnagyobb templomokat, hajóztak a Néván, sétáltak a város híres sugárútján, a Nyevszkij proszpekten és egy éjszakai túrán a hidak felnyitását is láthatták. Az utazás szervezője, Viraszkó Szilvia tanárnő megmutatta nekik a világhírű regényíró, Dosztojevszkij lakását is, ami ma múzeum. Felejthetetlen élmény volt számukra I. Péter palotája Petrodvorecben és Nagy Katalin cárnő nyári rezidenciája Carszkoje Szeloban. Az élmények mellett orosz tudásukat is gyarapíthatták, amit hamarosan a Tolsztoj Társaság által szervezett orosz nyelvi verseny országos döntőjében, Lakitelken fel is használhatnak majd.

  

A képen Viraszkó Szilvia tanárnő és a vasvárisok Petrodvorecben, I.Péter nyári palotája előtt

 
Rejtélyes előadás a Vasváriban
 
Rendhagyó irodalomóra keretében nézhették meg tanárok és diákok a Vasváris Színjátszó Kör  előadásában a Rejtély Európában c. darabot, amely több szempontból is különleges.Magyar Boglárka-- aki az elmúlt tanévben érettségizett az iskolában-- írta a szövegkönyvet és rendezte a darabot a színjátszó kör vezetőivel együtt. 2019 májusában Gyulán az Erkel Diákünnepek Országos Fesztiválon ARANY minősítést kapott    az előadás, és jutalmul a VIDOR Fesztivál keretében is bemutathatták a darabot az " aranyos " színjátszók Balkányban, Újfehértón és Nyíregyházán.Mindenütt nagy sikert arattak, a közönség vastapssal köszönte meg a színvonalas műsort..
Gratulálunk a szereplőknek, és kíváncsian várjuk a folytatást!

 
Vasváris tenisz-sikerek
Páll Noel, a Vasvári Pál Gimnazium 10. évfolyamos tanulója, a júniusban megrendezett  2019. évi nyári Korosztályos Vidék Bajnokságon (F16) egyéni és páros versenyszámban is első helyen végzett tenisz sportágban. Július hónapban pedig egyik tagja volt azon két fős válogatott fiú csapatnak, amely teniszben Magyarországot képviselte a Bakuban megrendezésre kerülő Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF).
 
Vasvárisok SZUPER előadása a VIDOR Fesztiválon
 
A Vasváris Színjátszó Kör Rejtély Európában c. előadását vastapssal jutalmazta a közönség Balkányban! A darab szereplői - akár a SZTÁROK - aláírásokat osztogattak a nézőknek!!
Vasárnap újabb fellépése volt az "aranyos" csapatnak Újfehértón. A "Rejtélyre Európában megint fény derült"!
Legközelebb augusztus 28-án látható a Vasváris Színjátszó Kör a Vikár Sándor Zeneiskolában, Nyíregyházán! MINDENKIT szeretettel várunk!!!
 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Találatok 51 - 60 / 77
PageRank Kereső optimalizálás