Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400 Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[ ]gmail.com

  Fenntartó: 

Nyíregyházi Tankerületi Központ
4400 Nyíregyháza
Sóstói út 31/b.
Tel.:42/795-315
e-m
ail: nyiregyhaza[ ]kk.gov.hu

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

Euroexam online jelentkezés

Digitális Témahét

No Para Egyesület

Tudomány? Természetesen! Természettudomány? Természetesen a VPG tagozatán! 😉
Szerencsére a gimnázium természettudományos délutánja sokkal jobb volt ennél a szóviccnél! Miért is?
Mert az idén is megtelt az aula érdeklődő általános iskolásokkal, akik a vasvárisok segítségével egyre bátrabban kísérleteztek az asztaloknál.
Mert jó látni a vasváris diákokat előadóként ,amint bemutatják az ozmózist, szigorúbban megvizsgálják az élelmiszereket, mint a NÉBIH, ismerik az égő kéz trükk titkát, meg a nem newtoni folyadékokat, rakétával lövik a holdat a folyosón, tudják, hogy nem mindig hihetnek a szemüknek - és hát az a termitreakció is felhevítette a hangulatot!
Elnézve a diákok és tanáraik közös munkáját, a tanulók lelkesedését és teljesítményét kimondhatjuk, hogy az új tagozat igazi közösséggé vált az évek során. További képek a facebookon !
Gratulálunk a csapatnak a mai délutánhoz!❤️
 
Önvédelem a kibertérben- nálunk járt a DIP Roadshow

 

  Poór Csaba, a Digitális Immunerősítő Program vezetője is nyilatkozott a Momentánnak. Orosz Ivett interjújából kiderül, mi is az a DIP és miért fontos a tudatosság az online térben.

 
Természettudományos Délután a Vasváriban
 
Nekünk bejött a dráma... a Madách Színházban! 🎭
Van egy musical, amiben két mondat hangzik el prózában, a dalok elénekléséhez operaénekesi kvalitások kellenek, az utolsó felvonásban negyedóránként meghal egy főszereplő, és próbál jóval többről is szólni, mint a szerelem. Mi ennek ellenére- vagy épp ezért - imádtuk A nyomorultak című darabot a budapesti Madách Színházban. ❤️ ( Az előadásról részletes kritika olvasható majd a Momentán következő számában!)
A vasváris színház-rajongó csapat köszöni Gulyás Anita tanárnőnek, hogy megszervezte ezt a budapesti kirándulást. Mit is mondhatnánk, mint, hogy várjuk a következőt!
 
Könyvtári hírek
A 9. évfolyam tanulóinak meghirdetett
MIÉRT SZERETEK OLVASNI? c.
Könyvtári pályázatra 53 esszé érkezett.
 
Díjazott tanulók:
I.    KORMÁNY ADRIENN 9/D
II.   HOLLIK ANGELIKA 9/E
III.  HEGEDŰS DÓRA 9/A
      SZÉLES BÁLINT 9/C
 
Különdíj: BÁLINT REGINA 9/C
 
Könyvjutalomban részesűlt:
- FERKÓ ZSÓFIA 9/E
- KAZSUK BOTOND 9/E
A díjakat dr Huba Péterné tanárnő adta át.
Gratulálunk!
 
Orosz vendég az iskolában
 
A Budapesti Orosz Kulturális Központ munkatársa, Alina Urazbekova volt iskolánk vendége, aki Oroszország hagyományairól, kultúrájáról tartott nagyon érdekes órákat, orosz nyelven. Az eseményről a Kölcsey Tv is beszámolt. A riport az alábbi linken látható.
 
Labdarúgó sikerek
Idén is megrendezésre került a Zrínyi Kupa futsal felkészülési torna fiúk és lányok részére. Mindkét nemben Vasváris siker született, a Zrínyi, a Kölcsey és a Wesselényi csapatát előztük meg. GRATULÁLUNK!
 
Méltóképpen emlékezett Nyíregyháza a forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján
Méltóképpen emlékezett Nyíregyháza az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján. A keddi koszorúzás-sorozatot követően szerdán a Váci Mihály Kulturális Központban tartották az önkormányzati ünnepséget, ahol a Vasvári gimnázium diákjai adtak ünnepi műsort Rácz István tanár úrra emlékezve.
 
Országos döntőben az oroszosok
Lakiteleken rendezték meg az orosz nyelvi verseny országos döntőjét, ahová a versenyzők közül a legjobb tíz csapatot  hívták meg a szervezők. A vasvárisok a tavalyi siker után ismét képviselhették a keleti régiót.  A csapat tagjai voltak: Kenéz Lilla 12. C, Holik Édua és Németh Gréta 11. D, felkészítő tanáruk Viraszkó Szilvia tanárnő. A versenyzőket köszöntötte a szervező Tolsztoj Társaság tiszteletbeli elnöke, a Magyar Országgyűlés alelnöke, Lezsák Sándor, aki elismeréssel szólt a diákok tudásáról.
 
 
Haditorna Verseny
Idén is megrendezésre került az Országos Haditorna megyei selejtezője, ahol iskolánk három csapattal képviselte magát. A 11. testnevelés tagozatos osztályra épülő Baksa-boys csapata (Tikász Ádám, Kerezsi Marcell, Popovics Arion, Pauliska László) megnyerte a versenyt, így ők képviselhetik a megyét a jövő májusban megrendezésre kerülő országos döntőn. A Tesi kommandó a harmadik helyen végzett (Kertész Kevin, Gura Zsombor, Krajnyák Zsolt, Szekfű Zsadány Valter), míg a V.K.A csapata (Kozsla Dávid, Doránt Dominik, Nardai Nataniel, Nagy Balázs) a 6. helyet szerezte meg. Gratulálunk!
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Találatok 31 - 40 / 72
PageRank Kereső optimalizálás