Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400 Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[ ]gmail.com

   Fenntartó:

Nyíregyházi Tankerületi Központ
4400 Nyíregyháza
Sóstói út 31/b.
Tel.:42/795-315
e-m
ail: nyiregyhaza[ ]kk.gov.hu

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

Euroexam International

Digitális Témahét

Fenntarthatósági Témahét 2019

No Para Egyesület

VIVA LA MUSICA!
A gimnázium ének-zene tagozatának jubileumi hangversenyén szólt a gyönyörű ének, megszólaltak csodálatos hangszerek, elhangzottak ünnepi gondolatok, volt nevetés, meghatott csend, tapsvihar, és hozzá az a bizonyos VASVÁRIS HANGULAT !
Köszönjük a fellépőknek az élményt, s a közönségnek, hogy elfogadta meghívásunkat és vendégünk volt ezen az estén!
További képek a Facebookon
 
 
Siker az országos komplex történelmi, honismereti, műveltségi versenyen
A Szakmai Középiskolákért Közhasznú Kulturális Egyesület (SZAKE) a 2018/19-es tanévben  öt témakörben hirdette meg háromfordulós országos komplex történelmi, honismereti, műveltségi versenyét. A megmérettetés utolsó fordulójára 2019. március 9- én került sor Budapesten 119 csapat, 357 tanuló, 75 kísérő tanár és a szakmai zsűri közreműködésével a HM Kulturális Központjában.
A „Magyarország az én hazám” honismereti és műveltségi vetélkedő országos döntőjében a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium diákjai remekül szerepeltek, a második helyen végeztek. A csapat tagjai: Magyar Boglárka 12. A , Szitár Bence 11. D, Bánszky Dániel 10. B osztályos tanulók, felkészítő tanáruk Bányainé Fejes Ilona.
 
Szépen beszélnek
Szép Magyar Beszéd  címmel hirdetett vetélkedőt a Kazinczy- díj Alapítvány-Péchy Blanka emlékére.
Péchy Blanka színművésznőnek 1960-ban tett alapítványa indította el a Kazinczyról elnevezett versenyt, amely az eltelt öt évtized során országos mozgalommá vált. Idén a verseny megyei döntőjében, gimnáziumi kategóriában Magyar Boglárka (12. A) 1. helyezést, Bánszky Dániel (10.B) 4. helyezést ért el. Felkészítő tanáruk: Mikó Gyöngyi. Boglárka bejutott az országos döntőbe, amelyet április végén Győrben rendeznek majd. Gratulálunk és sok sikert kívánunk a győri versenyen!
 
A VPG 50. éves jubileumi hangversenyére
MEGHÍVÓ
a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium
ének-zene tagozatának
 
Irodalmi pályázati sikerek
 
Idén kilencedik alkalommal hirdette meg Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjára kiírt irodalmi pályázatát. 13 iskola 27 pályamunkája állított méltó emléket az áldozatoknak. 
A Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium hét tanulója készítette el irodalmi pályázatát. Nagy örömünkre szolgál, hogy a tavalyi év első és hatodik helyezése mellett az idén is díjazták tanulóinkat: Magyar Boglárka 12. A osztályos diákunk a harmadik helyezést érte el  Fekete c. novellájával, felkészítő tanára Bányainé Fejes Ilona. A negyedik helyezést pedig Garamvölgyi Emese Lili és Fekete Nikolett 11. C osztályos tanulók Seress Rezsőről szóló A legszomorúbb vasárnap c. fiktív levelük érte el, felkészítő tanáruk Dr. Czakóné Vark Rita.
Gratulálunk minden pályamunkát benyújtó tehetséges diákunknak és felkészítőiknek!
 
Szekszárdi siker
Sikeresen mutatta be prezentációját a XIX. TUDOK Élet- és Környezettudományi Tematikus Konferencián Varga Dorottya 12. D osztályos tanuló. A természettudományos tagozaton tanuló diák saját kutatásain alapuló ökológia- hidrobiológia témájú munkáját adta elő a Szekszárdon rendezett konferencián.
 
Diákolimpiai országos döntő Békéscsabán

 

 Országos  Diákolimpia döntőben II. helyen végzett
a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium lány röplabda csapata,

mely 2019.02. 7-10 között Békéscsabán került megrendezésre.

 Csapat névsora: Molnár Petra, Kujbus Fanni, Szilágyi Csenge,
Pap Dorka, Fejérvári Panna, Móré Gréta, Kis Bianka,
Rufin-Martinez Natali, Szabó Lili, Simon Nelli, Nacsa Kornélia, Benkő Noémi
 

 

 

Eredmények:  3:2 Jászberény

                     3:0 Gödöllő

                     3:0 Kecskemét

Csoport elsőként jutottunk be az elődöntőbe.

Elődöntő        3:2 Jászberénnyel (újra)

Döntő            1:3 Békéscsaba

Legjobb támadó: Szabó Lili

 

 

Testnevelő: Szekér Lászlóné

Edző: Erdősné Balogh Erika 

 

  

 

 
 
Fergeteges bál volt a Vasváriban!

2019.02.10.

A jó hangulat mellett, különleges dekoráció díszítette az iskolát!

Az idei volt a 8. jótékonysági bál a Vasvári Pál Gimnáziumban. Csodálatos dekoráció és nagyszerű hangulat jellemezte most is.

Az eseményen részt vett dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere és dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző is.

 

A helyszínen készült élő videók ide kattintva érhetők el!


Kapcsolódó galéria

 
HÚSZ PEDAGÓGUST ÉS TIZENHAT ISKOLÁT JUTALMAZTAK A DIÁKOLIMPIA® EREDMÉNYESSÉGI DÍJÁTADÓN

Pedagógusok, iskolák és rendező szervezetek képviselői vehették át a Magyar Diáksport Szövetség elismeréseit a Diákolimpia® elmúlt tanévének országos döntőin elért kimagasló eredményeikért. Az ünnepélyes rendezvényen részt vett Sárfalvi Péter, az EMMI sportlétesítményekért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkára, beszédet mondott dr. Illés Boglárka, az EMMI ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára és Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke.

 

Igen sikeres és eredményes tanévet zárt 2017/2018-ban a Diákolimpia® versenysorozat.  A versenyekre összesen 300 ezer nevezés érkezett, közülük 18 ezren jutottak a sportági döntőkbe. A sikerben nagy szerepet játszott a testnevelők és az iskolák lelkesedése és kitartó munkája. A Magyar Diáksport Szövetség idén ötödik alkalommal részesítette elismerésben azokat a pedagógusokat és intézményeket, akik kimagasló eredményeket értek el a versenysorozatban, illetve a legtöbbet tették a jövő nemzedékének egészséges és erkölcsi neveléséért.

Összesen négy kategóriában kerültek díjazásra a legjobbak. A legeredményesebb megyei, illetve budapesti testnevelő díját azok a pedagógusok vehették át, akik tanítványaikkal a legeredményesebbek voltak az országos döntőkön. Minden megyéből és a fővárosból is egy-egy pedagógus kapott jutalmat

Az MDSZ elnöke megköszönte valamennyi pedagógus, iskola, és rendező szervezet együttműködését: „A mai díjátadón nemcsak a legeredményesebb testnevelőket és iskolákat szeretnénk elismerni, hanem minden pedagógust és intézményt, akik nap mint nap dolgoznak a fiatal korosztály egészségéért, fittségéért. A Nemzeti Tehetség Program támogatásában megvalósuló Diákolimpia® több évtizede biztosít sport megmérettetést az iskolásoknak, amelynek népszerűsége tovább emelkedik, hiszen idén 15 ezerrel több nevezés érkezett a versenysorozatba a tavalyihoz képest.” – emelte ki Balogh Gábor.

Díjazott:

A tanév legeredményesebb Szabolcs-Szatmár Bereg megyei/ Diákolimpia® testnevelője:

Megye

Díjazott

Iskola

Szabolcs-Szatmár-Bereg

Bakosi Béláné

Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium

 

Forrás: http://www.mdsz.hu/kategoria-nelkul/2019/01/23/husz-pedagogust-es-tizenhat-iskolat-jutalmaztunk-a-diakolimpia-eredmenyessegi-dijatadon/

 
Karácsonyi koncert a Vasváriban
További képek a Galériában itt! 
Jó hangulatú, változatos műsorral búcsúztatták az évet a vasváris diákok 2018 utolsó  tanítási napján. A karácsonyi  zenés-irodalmi összeállításban több kiváló szólista lépett fel az ének-zene tagozatos diákok és a Vasváris Színjátszó Kör tagjai közül.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Találatok 21 - 30 / 35
PageRank Kereső optimalizálás