Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400 Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[ ]gmail.com

  Fenntartó: 

Nyíregyházi Tankerületi Központ
4400 Nyíregyháza
Sóstói út 31/b.
Tel.:42/795-315
e-m
ail: nyiregyhaza[ ]kk.gov.hu

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

Euroexam online jelentkezés

Digitális Témahét

No Para Egyesület

NYÁRI ÜGYFÉLFOGADÁSI REND
KÉT HETENTE SZERDAI NAPOKON 
2020. JÚNIUS 24.            9.00-13.00
2020. JÚLIUS 08.             9.00-13.00
2020. JÚLIUS 22.             9.00-13.00
2020. AUGUSZTUS 05.    9.00-13.00
2020. AUGUSZTUS 19.    9.00-13.00

KÉREM, AZ ÜGYFÉLFOGADÁSI REND PONTOS BETARTÁSÁT!!
KÖSZÖNETTEL!

ISKOLAVEZETÉS
 
In memoriam Bóbis Tibor
Döbbenet és mély csend a tanári szobában, keressük a szavakat és könnyeinkkel küzdünk. Hétfőn reggel kaptuk a szomorú hírt, hogy kiváló kollégánk, BÓBIS TIBOR itt hagyta a vasvárisok nagy családját. 
Napok óta tudtuk, hogy kórházba került, és még ilyen körülmények között is oly fontos volt számára szeretett iskolája, mert néhány kollégát felhívott telefonon, hogy elmondja mi történt vele az utóbbi napokban. Különleges hangjából azt éreztük, hogy bizakodó, vártuk a jobb híreket. Sajnos nem így történt! 
 
Kedves Tibi! Drága TANÁR ÚR!
Több mint két évtizeden át tanítottad a történelmet és a filozófiát a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnáziumban. Diákok nemzedékei élhették át veled a legendás történelemórákat, amelyeken nem csupán száraz tényanyagot közöltél, hanem élményszerűvé tetted mindezt személyes megjegyzéseiddel, különleges humoroddal. Így nem véletlenül lettél sokak számára példakép, s a te hatásodra választották többen ezt a pályát hivatásul.
 
Osztályfőnökként nemcsak a tantárgyadat szerettetted meg a diákokkal, sokkal többet adtál nekik: emberséget, szeretetet. A Vasvári egyik legnépszerűbb tanára voltál, akit minden diák ismert, hisz a szünetekben nem tudtál a folyosón úgy végigmenni, hogy ne lett volna egy-egy vidám történeted, jó tanácsod számukra. Következetességed, szigorod rendkívüli humánummal párosulva tekintélyt és tiszteletet vívott ki.
Kollégaként is rendkívüli ember voltál. Sok mindent kaptunk tőled: odafigyelést, segítséget, biztatást, a nehéz pillanatokban egy-egy kedves mosolyt vagy kacsintást. Tiszteltünk magas színvonalú szakmai munkád, precízséged, elveidért való határozott kiállásod miatt. Igazi mester voltál a szó legnemesebb értelmében: kiváló pedagógus és csodálatos ember. Nyugdíjas éveidben sem szakadt meg a kapcsolatod szeretett iskoláddal. Szívesen jöttél közénk, még ekkor is segítettél, bátorítottál bennünket jó tanácsaiddal. Most ennek a csodálatos pályának vége szakadt.
 
Kedves Tibi! Drága TANÁR ÚR!
Fájó szívvel búcsúzunk TŐLED! Nyugodj békében! Emléked örökké megőrizzük!
 
A Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium 
Tantestülete, Dolgozói,
Egykori és Jelenlegi Diákjai
 
VPG tablók 2020

12A

 

12B

  

 12C

12D  

 
12E
 
 
Színház
A Tanár úr kérem c. előadás június 22- én, hétfőn 20 órától lesz a Rózsakert Szabadtéri Színpadon az  Arany A, B, D bérlettel rendelkező tanulók számára. (A járvány miatt elmaradt kamara előadás pótlása.)
 
 
 
Beiratkozási tájékoztatás

BEIRATKOZÁSI TUDNIVALÓK

A 2019/2020. tanév rendjéről szóló 11/2019. (VII. 3.) EMMI rendelete, illetve a 10/2020. (V. 29.) számú EMMI határozat alapján a beiratkozással kapcsolatos tudnivalók, teendők.

A felvételt nyert tanulók tanulói jogviszonya a beiratkozással jön létre, amely során a következő dokumentumok szükségesek: 

  • általános iskolai bizonyítvány
  • személyi igazolvány *
  • születési anyakönyvi kivonat *
  • lakcímkártya *
  • TB-kártya *
  • adókártya *
  • az okmányiroda által kiállított NEK azonosítót tartalmazó adatlap a diákigazolvány igényléséhez (az okmányirodában díjmentesen készítenek a diákigazolványhoz fényképet és aláírást, amelyet előzetesen kell megkérni) A járványhelyzet miatt korlátozott az okmányirodai ügyfélfogadás, így a NEK adatlapot a beiratkozást követően is beadhatják az iskola titkárságán, de legkésőbb július 15-ig.

 A  *-al jelzett okmányokról fénymásolatot kérünk beadni (személyes beiratkozás esetén papíralapon, e-ügyintézés esetén csatolt dokumentumként) !

A középfokú iskolába felvételt nyert tanuló szülője vagy törvényes képviselője révén az iskolába személyesen vagy elektronikus úton is beiratkozhat.

E-beiratkozás folyamata

Elektronikus beiratkozás a KRÉTA e-Ügyintézés felületén történik, ahol 2020. június 15-tól 2020. június 22. 12.00 óráig van lehetőség a szülő vagy törvényes képviselő részére, hogy a középfokú iskolába felvételt nyert tanuló adatait (illetve a fentiekben felsorolt dokumentumokat) beküldhesse a középfokú iskola részére a »Beiratkozás középfokú intézménybe" (BKI) folyamat segítségével.

Az adatbeküldésre kétféle lehetőség van:

1. A szülő az általános iskolai gondviselői azonosítójával és jelszavával bejelentkezik az általános iskola e-Ügyintézés felületére, és ott kiválasztja a „Beiratkozás középfokú intézménybe" (BKI) ügyet.

Ekkor a rendszer betölti a tanuló általános iskolai KRÉTA rendszerében lévő személyes adatait a felületre, amelyet a szülő ellenőriz, és ha kívánja, módosíthatja, kiegészítheti azokat.

2. A szülő az e-Ügyintézés felületen (https://eugyintezes.e-kreta.hu/) keresztül ideiglenes regisztráció létrehozásával belép a BKI felületre. Itt kitölti a - gyermek igazolványai alapján - a gyermek személyes adatait, lakcím adatait, a törvényes képviselők adatait, illetve a beiratkozáshoz szükséges adatokat.

Mindkét esetben a szülő a felületen kiválasztja az intézményt, ahová a gyermeke felvételt nyert. Az e-Ügyintézés felületén betöltött / beírt oktatási azonosító, illetve név, születési hely és idő alapján a szoftver a kiválasztott középiskola KRÉTA rendszerébe betöltött KIFIR adatok között megkeresi és azonosítja a tanulót.

Amennyiben megtalálja a tanulót, a rendszer legenerálja a beiratkozási nyomtatványokat. A szülő megteheti, hogy az Előnézet gomb segítségével letöltött dokumentumokat kinyomtatja, és az aláírt dokumentumok másolatát feltölti az e-Ügyintézés dokumentumok blokkjába, amely másolatok az adatokkal együtt kerülnek át az intézmény felületére. Amennyiben az elektronikus úton történő beiratkozás során a személyi azonosításra alkalmas iratok másolata nem került csatolásra, ezen iratok a 10/2020. (V.29.) EMMI határozat 5. pontja alapján a 2020/2021. tanév első napján is bemutathatók.

A szülőknek, törvényes képviselőknek 2020. június 22. 12.00 óráig van lehetőségük, hogy az online beiratkozás folyamatát elvégezzék. Ebben az esetben az egyenruha készítőjével egyénileg vegyék fel a kapcsolatot (elérhetősége: 06-30-339-1839).

Az e-ügyintézés folyamatának részletes leírása a következő linken érhető el: https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17761123

A személyes beiratkozás folyamata:

Választhatják a szülők a hagyományos, személyes jelenléttel járó beiratkozást is, amely  2020. június 22-én hétfőn 8.00-12.00-ig lehetséges.

A beiratkozás a táblázatban megjelölt ütemezés alapján a leendő osztályfőnökök koordinálásával a megadott teremben történik: 

Osztály

Kód

Terem

Belépés

9. A

0001 kezdő spanyol nyelv

B/1

Jósa András utca felől

0002 ének-zene, magyar orientáció

9. B

0003 testnevelés

05

Jósa András utca felől

9. C

0004 haladó német nyelv

02

Főbejáraton

0005 haladó angol nyelv

9. D

0006 informatika

107

Főbejáraton

0009 természettudomány

9. E

0007 kezdő német nyelv

104

Főbejáraton

0008 kezdő angol nyelv

  •   Az osztályfőnökök átveszik az általános iskolai bizonyítványt, a fentiekben megjelölt dokumentumok fénymásolatát.
  •  Az iskolai egyenruha is ezen a napon rendelhető meg, a készítő az aulában várja a beiratkozókat. 

 

 
Pedagógusnap 2020

Azt nem tudjuk, vajon e bölcsesség megfogalmazója számított-e online órákra, videó tananyagokra, Redmentára és Google Classromra, de igazságát nagyon átérezzük az idei pedagógusnapon.

 Sok szeretettel köszöntjük a gimnázium tanárait! 

 
 
Érettségivel kapcsolatos tájékoztatások

 
VPG BALLAGÁS 2020 🌷

 
ÜZENET a Végzősöknek
ÜZENET a Végzősöknek - egy csendes aulából a SZERENÁD napján ❤️🎼
 
Felajánlás iskolánknak
Kedves Vasvárisok!
A mai napon nemeslelkű felajánlásban részesültünk!
Rabócsi Renáta 250 darab maszkot juttatott el az iskolánkba. Minden érettségiző diáknak és pedagógusnak jut belőle, így garantálva az írásbeli érettségi vizsga biztonságos lebonyolítását.
Hálás KÖSZÖNET Rabócsi Renátának a nagyvonalú, empatikus segítő hozzáállásáért!
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 10 / 77
PageRank Kereső optimalizálás