Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400, Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[kukac]gmail.com

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

No Para Egyesület

Digitális Témahét

Fenntarthatósági Témahét 2017

VÉGLEGESÍTETT FELVÉTELI EREDMÉNYEK
Tájékoztatjuk a felvételiző nyolcadikosokat, hogy a mai napon az Oktatási Hivatal megküldte a véglegesített felvételi jegyzéket. OM azonosító segítségével tagozatonként megtekinthető az iskolánkba felvételt nyert tanulók listája.  A hivatalos írásos határozatokat április 27-ig postázzuk.
Gratulálunk a felvételt nyert tanulóknak!
 
 
Gyárlátogatás Debrecenben
2018.04.19-én csütörtökön a 10/D és a 11/D informatika tagozatos tanulói gyárlátogatáson vettek részt a National Instruments debreceni gyárában.
  
 
Gratulálunk...

I. helyezést ért el,   és a Sátoraljaújhelyen megrendezésre kerülő  országos döntőbe jutott Magyar Boglárka 11. A osztályos tanuló az " Édes anyanyelvünk " verseny megyei fordulójából.

Gratulálunk tanárnak/ Mikó Gyöngyi/  és diáknak egyaránt!!

 
Labdarúgó sikerek

Diákolimpiai fiú kispályás csapatunk megyei bajnok lett.

Így részt vehet a május 18-20 között megrendezésre kerülő országos döntőn, Vácon.

A csapat tagjai: Méhész László, Székelyhidi Ferenc, László Attila, László Gyula, Czeglédi Péter, Varga Attila és Kaló Tamás Marcell. 

 

Amatőr Fair Play kupa csapatunk szintén megyei bajnok lett, ők a jövő héten Debrecenben, országos elődöntőn folytathatják szereplésüket.

A csapat tagjai: Éliás Bence, Benkő Benjámin, Uhrin Attila, Mitiner Márió, Varga Attila, Révész Zsolt, Pusztai Máté.

A képről hiányzik: Csiszár Péter, Kovács Máté, Kiss Máté

 
KÖNYVTÁRI HÍREK

A MEGYEI KÖNYVTÁRHASZNÁLATI VERSENYEN

I. helyezést ért el ismét:

                                                           Magyar Boglárka   11/a  és

                                                           Szitár Bence         10/d

A verseny témája: Ismerd meg Nyíregyháza jeles személyiségét, Krúdy Gyulát!

Felkészítő tanáruk: dr Huba Péterné tanárnő.

  

 
Országos siker

Országos Diákolimpiai döntőt nyert, korcsoportjában 1. helyezést ért el az országúti kerékpár mezőnyversenyében Nagy Bendegúz Mátyás, iskolánk 9.a osztályos tanulója a 2018. április 14-én, Debrecenben megrendezett országos versenyen. Bendegúz emellett időfutamban 2. helyezést, összetettben pedig szintén 2. helyezést ért el. Eredményeihez gratulálunk, és eredményes felkészülést kívánunk következő versenyéhez, amely júliusban a szlovákiai Eperjesen kerül megrendezésre.

   

 

 
Digitális témahét 2018. április 9-13

Iskolánkban ezen a héten az idei tanévben is a digitális technikákat részesítettük előnybe a tanítási órákon. Diákjaink már gyakorlottan bántak a különböző alkalmazásokkal, melyet saját mobiltelefonjukon, illetve a tantermi gépeken használtak.

 

  

Erre a hétre esett a UNITED CINSULT és a MIMOX KFT által támogatott megyei informatikai versenyek eredményhirdetése is, ahol a Megyei Webfejlesztő csapatverseny 2. helyezettje iskolánk VPG12D néven versenyző csapata lett.

Korhű honlapot kellett készíteni, mely „Széchenyit mint celebet” mutatja be. A munka kötelező eleme volt Széchenyi nevében blogot írni, ami a legfontosabb gondolatait, terveit tartalmazza az adott időpontban, illetve útinaplót készíteni külföldi utazásairól.

 Csapatunk feladatát kiválóan teljesítette. Munkájuk elérhető itt !

A csapat tagjai Jónás Domonkos, Hamvasi Márk, Ali Gyula, 12.D.


 

 
Négy évtized a Vasváriban

 

 


 

Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötték kollégái és az iskolavezetés  Végvári Ferenc tanár urat, aki 1978-tól dolgozott testnevelő tanárként a gimnáziumban.
Az ünnepségen a résztvevők felidézték a négy évtizedes tanári pálya legemlékezetesebb pillanatait, és sikereit. Az iskola tantestülete és diákjai nevében kívánunk tartalmas nyugdíjas éveket Végvári tanár úrnak, a vasváris atlétikai csapat örökös tagjának. 
 

 

 

 

 
A Föld napja

Varázsoljuk zöldebbé az iskolát április 23-án! Ezen a napon egy változatos programsorozattal készülünk nektek. Érdekes programok, előadások és megmérettetések várnak rátok!

Kvíz – Otthonunk a Föld

Várjuk a 2 fős csapatok jelentkezését. Osztályonként 1 csapatot várunk. Jelentkezni az osztályfőnököknél, illetve Rádulyné dr. Fazekas Judit tanárnőnél!

Zölden a Földért

Április 23-án gyertek zöld pólóban minél többen. Az az osztály, ahol a legtöbb ,,zöld vasváris” van, jutalmat kap.

Figyelj a környezetedre!

Készítsetek környezetvédelemre buzdító plakátokat egyénileg, vagy csapatosan! A legjobb plakátokat kiállítjuk az aulában és jutalmazzuk. Leadási határidő: április 18. Leadni Rádulyné dr. Fazekas Judit tanárnőnek lehet.

Mégis mennyi az annyi?

Egy kis tippjátékra invitálunk titeket! Tippeljétek meg az 1., 2. és 4. szünetben elhangzó kérdésekre a választ. A legjobb tippelők között nyereményt sorsolunk ki.

Hullad-divat és szem(ét)revaló tárgyak

Várunk mindenkit egy érdekes kiállításra szünetekben az aulába.

Egy PET palack története

Szeretsz novellát írni? Itt egy remek lehetőség számodra. Írj egy maximum 2 oldalas (12-es, Times New Roman), tanulságos történetet a fenti címre. A legjobb alkotásokat díjazzuk. Leadási határidő: április 27. A leadás helye az iskolai könyvtár.

Ismerd meg a Földünket sújtó globális problémákat

Az április 24-27 között megrendezésre kerülő előadássorozat során további hasznos ismereteket szerezhettek, érdekességeket tudhattok meg a nagyvilágról. Az előadások témáit és időpontjait később tesszük közzé. Mivel korlátozottak a lehetőségeink, ezért részvételi szándékotokat feltétlenül jelezzétek az osztályfőnökötöknél, vagy Rádulyné dr. Fazekas Judit tanárnőnél.

 

 
A hazáé a legelső szerelem
További képek a galériában itt!  
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 10 / 27
PageRank Kereső optimalizálás