Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400 Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[ ]gmail.com

  Fenntartó: 

Nyíregyházi Tankerületi Központ
4400 Nyíregyháza
Sóstói út 31/b.
Tel.:42/795-315
e-m
ail: nyiregyhaza[ ]kk.gov.hu

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

Euroexam online jelentkezés

Digitális Témahét

No Para Egyesület

Központi írásbeli felvételi 2020. január 18.

Kedves Nyolcadikosok!

A központi írásbeli felvételi vizsga 2020. január 18-án, szombaton lesz.

1000  órakor a magyar nyelvi, majd 1100 órakor a matematikai feladatlap megírására kerül sor, amellyel kapcsolatosan a következő fontos tudnivalókra hívjuk fel a figyelmet:

·         Az írásbeli vizsga során a dolgozat megírásakor a rajzokat ceruzával, minden egyéb írásbeli munkát kék vagy fekete színű tintával kell elkészíteni.

·         A magyar nyelvi feladatlapok kitöltéséhez segédeszköz nem használható.

·         A matematika feladatlapok kitöltéséhez rajzeszközökön (vonalzó, körző, szögmérő) kívül más segédeszköz (pl. zsebszámológép) nem használható.

·         az SNI, illetve a beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő tanulók esetén a felvételi eljárás az Nkt. 51.§ (5) bekezdésében meghatározottak alapján történik, ezért a korábban már kézhez kapott igazgatói határozatokat a felvételi vizsga alkalmával kérjük bemutatni.

Kérjük, hogy a tanulók a vizsgák megkezdése előtt 30 perccel – 9.30 -kor – jelenjenek meg az iskola aulájában. 

A vizsgára feltétlenül hozzák magukkal a következőket:

személyazonosításra alkalmas igazolványt – diákigazolványt vagy személyi igazolványt.

A pótló írásbeli vizsga 2020. január 23-án 1400 órakor lesz, amelyet csak azok a tanulók írhatnak meg, akik az előző írásbelin alapos ok miatt nem tudtak részt venni. Vizsgaismétlésre nincs mód, minden tanuló csak egyszer tehet azonos típusú központi írásbeli vizsgát.

Minden felvételizőnek jó felkészülést és sikeres vizsgázást kívánunk!

 
Karácsonyi koncert a gimnáziumban 2019
A hagyományos karácsonyi koncerttel megkezdődött a téli szünet a gimnáziumban. Az iskolaújság stábja köszöni egész éves figyelmeteket! Olvassatok, nézzetek, hallgassatok minket jövőre is!
Boldog ünnepeket és sikeres új évet kívánunk! 
 
Nyelvi Karácsony a 80- as évek lázában

 

2019. december 19.

A nyelvtagozatos diákok idén is együtt készültek a Karácsonyra, melynek tematikáját a fiatalok körében népszerű Stranger Things sorozat adta. A sorozat a nyolcvanas években játszódik, így a játékok is ehhez az időszakhoz kötődtek.

A hagyományos feladványokon- zene-, film- és tárgyfelismerés- túl, újdonságot jelentettek a korabeli reklámok, a gofrisütés és a jelmezverseny. Természetesen több tehetséges tanítványunk is fellépett, így a szervezők- a 11. C osztály angol tagozatos csoportja és Gulyás Anita tanárnő- ezúton mond köszönetet Fejes Andreának (12. A) és a Nyíregyházi Táncklubnak a fantasztikus műsorszámért, Papp Leilának (9. A) a gyönyörű éneklésért, Tarczali Tímeának (9. E) a hangulatos zongoraműért, valamint a 10. C osztálynak és az orosz nyelvet tanuló gyerekeknek a remek előadásáért.

Reméljük, minden résztvevő jól érezte magát és várunk benneteket jövőre is. 

 
Orosz nyelvű filmsiker
A budapesti Orosz Kulturális Központ  filmes versenyt hirdetett. A jelentkezők feladata az volt, hogy 5 perces kisfilmet készítsenek a megadott témák egyikéről, orosz nyelven. Holik Édua és Németh Gréta 11. D osztályos tanulók témája a magyarok számára legkülönlegesebb orosz szokás volt.  A szakemberekből álló zsűri a lányok filmjét a legjobb négy közé választotta. A lányok a könyvjutalmukat a Orosz Kulturális Központban vehették át felkészítő tanárukkal, Viraszkó Szilviával.
A film az alábbi linken megtekinthető.
 
Kézilabdás érem
Iskolánk fiú kézilabda csapata története során először vett részt a Zrínyi Ilona Gimnázium által rendezett tornán, ahol harmadik helyezést érte el.
Gratulálunk!
Eredmények:
Arany - Vasvári 23 : 18
Vasvári - Kabay 25 : 21
 
Vasváris röplabdás siker

Fejérvári Panna (12.C osztályos tanuló) röplabdás lett az év megyei "Jó tanuló - Jó sportoló" diákja.
Gratulálunk!
 
 
 
Karácsonyi koncert a Szivárványban
A Vasvári Pál Gimnázium énekes és drámás diákjai csodálatos karácsonyi dallamokkal és irodalmi jelenetekkel kívántak kellemes ünnepeket és boldog új évet a Szivárvány Idősek Otthona mindem lakójának és dolgozójának.
 
 
Vasvárisok az adventi forgatagban
Iskolánk tehetséges ének-zene tagozatos tanulói  énekeltek a Kossuth téren, az adventi forgatagban.A színes műsor igazi ünnepi hangulatot teremtett Nyíregyháza belvárosában.
 
Vasváris hangadomány
 
Vasváris diákok "hangadományokkal" látogatták meg a Vakok Egyesülete hangstúdióját. Az AdakozóKedden felolvasott újévi jókívánságokból, vidám írásokból hangoskönyv készül látássérültek számára karácsonyra.

Az "adakozó kedvű" diákok pedig
Hegyes Jázmin
Lakatos Petra
Mészáros Nóra

akik mindhárman a 10.A osztály tanulói és a Vasváris Színjátszó Kör tagjai.
Köszönjük!
 
Vasvárisok a Csodavárban
 
Iskolánk tanulói az idén is meglátogatták a Csodavár fejlesztőközpontot, ahová a gimnázium diákönkormányzatának és zenei tagozatának köszönhetően most sem mentek üres kézzel. A sok ajándék, játék mellett szívet-lelket melengető műsorral is köszöntötték a lelkes hallgatóságot.
  
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 10 / 59
PageRank Kereső optimalizálás