Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400 Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[ ]gmail.com

   Fenntartó:

Nyíregyházi Tankerületi Központ
4400 Nyíregyháza
Sóstói út 31/b.
Tel.:42/795-315
e-m
ail: nyiregyhaza[ ]kk.gov.hu

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

Euroexam International

No Para Egyesület

Digitális Témahét

Fenntarthatósági Témahét 2018

ELISMERÉSEK TESTNEVELŐKNEK
ELISMERÉSEK TESTNEVELŐKNEK - VÁLOGATOTT, ÉS ÉLVONALBELI JÁTÉKOSOKAT NEVELTEK

Több nyíregyházi pedagógus is díjat vehetett át a Megyei Közgyűlésen. 


Atlétika, úszás, röplabda. Csak három sportág azok közül, melyekben rendre sikeres Szabolcs-Szatmár Bereg megye. Idén is több diákolimpiai érmet szereztek a fiatalok. A Megyei Önkormányzat és a Magyar Diáksport Szövetség megállapodásának köszönhetően jutalmazták azokat a testnevelőket, akik az elmúlt években eredményesen dolgoztak.

A Magyar Diáksport Szövetséggel az elsők között kötöttünk megállapodást, melyben vállaltuk, hogy jutalmazzuk a diáksport területén eredményesen dolgozó testnevelőket. De ez csak egy kis része annak a műhelymunkának mely az iskolákban folyik, és aminek köszönhetően a megyei sportolók ilyen eredményesek - mondta Baracsi Endre a Megyei Közgyűlés alelnöke.

 

A diáksportban végzett munkájáért Eredményességi díj kitüntetésben részesült Végvári Ferenc, a Vasvári Pál Gimnázium testnevelője, aki atlétikában számos tehetséget nevelt, többek között Szikszai, Róbert, Helebrandt Máté és Bakosi Péter tanára is volt. Tehetséggondozás-utánpótlás díjban részesült Moravszki Gyuláné, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola testnevelője. Ő a röplabda csapatával több diákolimpiai aranyérmet szerzett, és készülhet a 2019-es világbajnokságra, ahol Magyarországot képviseli a nyíregyházi együttes. 

A harmadik korcsoportban megnyertük a diákolimpiát a lányokkal, de akkor még nem tudtuk, hogy ez azt is jelenti, hogy a Porecben megrendezésre kerülő világbajnokságon így mi képviselhetjük Magyarországot, ami nagy megtiszteltetés – mondta Moravszki Gyuláné testnevelő.

Szintén a tehetséggondozás-utánpótlás díjat vehette át Gyulai Ákos a Tiszavasvári Általános Iskola, Jónás Béla a kisvárdai Bessenyei György Gimnázium testnevelője, valamint Nemes Sándor a nyíregyházi Arany János Általános Iskola és Gimnázium tanára. Utóbbi a Spartacus utánpótlásedzőjeként is dolgozik, és pályafutása során több NB-I-es labdarúgó nevelkedett a kezei alatt.

A jelenlegi magyar mezőnyből Gazdag Dániel és Rudolf Gergely az akik korosztályos és felnőtt válogatottságig vitték, de számos NB-I-es labdarúgóval is dolgoztam együtt, amire büszke vagyok – mondta Nemes Sándor testnevelő.

Szintén elismerést kapott Urbin Tamás úszó edző, aki szintén az Aranyban testnevelő, de a Sportcentrum trénereként is szép sikereket ér el versenyzőivel.

Forrás: www.nyiregyhaza.hu (Dankó László)

 
< Előző   Következő >
PageRank Kereső optimalizálás