Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400 Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[ ]gmail.com

  Fenntartó: 

Nyíregyházi Tankerületi Központ
4400 Nyíregyháza
Sóstói út 31/b.
Tel.:42/795-315
e-m
ail: nyiregyhaza[ ]kk.gov.hu

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

Euroexam online jelentkezés

Digitális Témahét

No Para Egyesület

Hírek
Nagy hangszerválasztó, sportágválasztó 2019.
A gimnázium ének-zene és testnevelés tagozatos tanulóinak egy csoportja Kovács Anita és Puskás Bernadett tanárnők vezetésével ellátogatott Budapestre, a Nagy hangszerválasztó- nagy sportág-választó rendezvényre. A diákok különböző hangszereken, valamint sportágakban próbálhatták meg magukat, de találkoztak híres muzsikusokkal, sportolókkal, olimpikonokkal is.
 
Vasvárisok

Csupa-csupa egykori vasváris az új Atlétikai Centrum alapkőletételénél

 
Verébtábor 2019.
 
Iskolánk diák-önkormányzata Puskás Bernadett tanárnő vezetésével idén szeptemberben is megrendezte a hagyományos, kétnapos verébtábort Tokajban. A kilencedikes " verebek" játékos feladatokban, hajókiránduláson, hegyi túrán, és sportversenyeken vettek részt. Köszönjük a szervezést a felsőbb éves DÖK-ös diákoknak és a kísérő pedagógusoknak.
 
 
Vasvárisok Szentpéterváron

Régi vágya vált valóra az iskola oroszul tanuló diákjainak a nyári szünetben. Július 12-17-ig csodálatos napokat töltöttek Oroszország második legnagyobb városában, Észak Velencéjében, Szentpéterváron. A vasvárisok megismerkedtek a város nevezetességeivel. Megnézték az Ermitázst, az Auróra hadihajót, a legnagyobb templomokat, hajóztak a Néván, sétáltak a város híres sugárútján, a Nyevszkij proszpekten és egy éjszakai túrán a hidak felnyitását is láthatták. Az utazás szervezője, Viraszkó Szilvia tanárnő megmutatta nekik a világhírű regényíró, Dosztojevszkij lakását is, ami ma múzeum. Felejthetetlen élmény volt számukra I. Péter palotája Petrodvorecben és Nagy Katalin cárnő nyári rezidenciája Carszkoje Szeloban. Az élmények mellett orosz tudásukat is gyarapíthatták, amit hamarosan a Tolsztoj Társaság által szervezett orosz nyelvi verseny országos döntőjében, Lakitelken fel is használhatnak majd.

  

A képen Viraszkó Szilvia tanárnő és a vasvárisok Petrodvorecben, I.Péter nyári palotája előtt

 
Nyílt nap a Vasváriban (2019.09.19. 8 órától)
 
 A nyílt napon megtekinthető órák beosztásához kattintson ide
 

Az idei tanévben is nagy szeretettel várja a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium nyílt tanítási napra a továbbtanulni szándékozó 8. osztályos tanulókat. Az érdeklődők a 9 tagozat 80 gondosan előkészített nyílt tanítási óráján ismerkedhetnek az intézményben folyó szakmai munkával és a szabadidő eltöltésének olyan tartalmas formáival, mint a színjátszás és az újságírás. Gyere és tapasztald meg Te is, miért jó vasváris diáknak lenni!

Délután pedig az érdeklődő szülőket várjuk 16.00-tól pályaválasztási szülői értekezletre, ahol információkat kaphatnak a 2020. szeptemberében induló képzésekről, a felvételi eljárásról.

Mindenkit szeretettel várunk!

További információk az iskola honlapján olvashatók (www.nyhvpg.hu).

 
Vasváris tenisz-sikerek
Páll Noel, a Vasvári Pál Gimnazium 10. évfolyamos tanulója, a júniusban megrendezett  2019. évi nyári Korosztályos Vidék Bajnokságon (F16) egyéni és páros versenyszámban is első helyen végzett tenisz sportágban. Július hónapban pedig egyik tagja volt azon két fős válogatott fiú csapatnak, amely teniszben Magyarországot képviselte a Bakuban megrendezésre kerülő Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF).
 
Bringás vándortáborban a vasvárisok

 

A vasváris diákok a héten (2019.06.17-21.) bringás vándortáborban vettek részt, ahol hétfő délutántól , 306,5km-t tekertek és rengeteg élménnyel lettek gazdagabbak.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Találatok 49 - 60 / 87
PageRank Kereső optimalizálás