Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400 Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[ ]gmail.com

  Fenntartó: 

Nyíregyházi Tankerületi Központ
4400 Nyíregyháza
Sóstói út 31/b.
Tel.:42/795-315
e-m
ail: nyiregyhaza[ ]kk.gov.hu

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

Euroexam online jelentkezés

Digitális Témahét

No Para Egyesület

Hírek
Nyílt nap a Vasváriban (2019.09.19. 8 órától)
 
 A nyílt napon megtekinthető órák beosztásához kattintson ide
 

Az idei tanévben is nagy szeretettel várja a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium nyílt tanítási napra a továbbtanulni szándékozó 8. osztályos tanulókat. Az érdeklődők a 9 tagozat 80 gondosan előkészített nyílt tanítási óráján ismerkedhetnek az intézményben folyó szakmai munkával és a szabadidő eltöltésének olyan tartalmas formáival, mint a színjátszás és az újságírás. Gyere és tapasztald meg Te is, miért jó vasváris diáknak lenni!

Délután pedig az érdeklődő szülőket várjuk 16.00-tól pályaválasztási szülői értekezletre, ahol információkat kaphatnak a 2020. szeptemberében induló képzésekről, a felvételi eljárásról.

Mindenkit szeretettel várunk!

További információk az iskola honlapján olvashatók (www.nyhvpg.hu).

 
Vasváris tenisz-sikerek
Páll Noel, a Vasvári Pál Gimnazium 10. évfolyamos tanulója, a júniusban megrendezett  2019. évi nyári Korosztályos Vidék Bajnokságon (F16) egyéni és páros versenyszámban is első helyen végzett tenisz sportágban. Július hónapban pedig egyik tagja volt azon két fős válogatott fiú csapatnak, amely teniszben Magyarországot képviselte a Bakuban megrendezésre kerülő Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF).
 
Tájékoztató a vasváris diákoknak

Tanévnyitó ünnepség 2019. szeptember 2-án 7:45 perckor lesz az iskola aulájában!

Ezt követően tanítási órákkal folytatódik a nap, amely során minden tanuló megkapja a tankönyvet.

 
Bringás vándortáborban a vasvárisok

 

A vasváris diákok a héten (2019.06.17-21.) bringás vándortáborban vettek részt, ahol hétfő délutántól , 306,5km-t tekertek és rengeteg élménnyel lettek gazdagabbak.

 
PESTI EST
A június az osztálykirándulások hónapja (is). És mennyi minden belefér két napba!! 😎Íme egy példa: 
A 9.B osztály Budapestet választotta úti céljául, és nem bánták meg, hiszen az osztályfőnökük Konyáriné Hegymegi Anita tanárnő által összeállított programban a kultúra, a sport, a gasztronómia egyaránt helyet kapott. Az osztályt Zámboriné Laskai Ildikó tanárnő kísérte el az utazásra. A kirándulás programjait így foglalta össze a 9. B osztályfőnöke:
„Az osztály egy finom vacsora elfogyasztása után a Budapesti Operettszínházban a Maya című nagy sikerű operettet tekinthette meg. Az előadás után éjjel a Citadelláról csodálhattuk meg Budapest fényeit. Másnap a Sziklakórház Atombunker Múzeumban folytatódott a program, amelyben a tartalmas idegenvezetés révén izgalmas, történelemmel és fizikával kapcsolatos ismeretekkel bővíthettük tudásunkat. Testnevelés tagozatos diákokhoz híven a Cyberjump – ban egy órás, önfeledt ugrálással zárultak a programok. Egy rövid shoppingolás után késő délután egy kicsit fáradtan, de jókedvűen érkeztünk haza.”
  
 
További képek a galériában itt
 
Az Év Testnevelője
A Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesülete Szabolcs Szatmár Bereg Megye Tagszervezete
"Az Év Testnevelője 2019- Tatos István Díjban"
részesítette Pók István testnevelőt.
Gratulálunk a díjhoz. 
 
Egy mosoly és egy kép
 
A hagyományokhoz híven a Váci Mihály Kulturális Központban rendezték a Városi Pedagógusnapi Ünnepséget, ahol átadták az Oktató-Nevelő Munkáért Vietórisz József-díjakat is. 
Ha megnézzük az ünnepségen készült képeket, nekünk, vasvárisoknak azonnal feltűnik egy jól ismert mosoly. Puskás Bernadett tanárnő kollégái és diákjai is tudják, mi minden van e mosoly mögött: mennyi szakmai odaadás, mennyi humánum,mennyi odafigyelő, szerető irányítás és gondoskodás, mennyi felejthetetlen vasváris pillanat! ❤️
Büszkék vagyunk arra, hogy Puskás Bernadett tanárnő egyike annak a 15 pedagógusnak, akiknek kiemelkedő szakmai tevékenységét az idén Nyíregyháza város Vietórisz József díjjal jutalmazta, egyúttal szeretettel gratulálunk az elismeréshez!
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

Találatok 37 - 48 / 73
PageRank Kereső optimalizálás