Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400 Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[ ]gmail.com

  Fenntartó: 

Nyíregyházi Tankerületi Központ
4400 Nyíregyháza
Sóstói út 31/b.
Tel.:42/795-315
e-m
ail: nyiregyhaza[ ]kk.gov.hu

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

Euroexam online jelentkezés

Digitális Témahét

No Para Egyesület

Hírek
DIGITÁLIS IMMUNERŐSÍTŐ PROGRAM ROADSHOW - 2019
Tervezett program 
Műsorvezető: Poór Csaba
A színpadi műsorok alatt, a standok nem üzemelnek!

  9:00-9:05 Rendezvény megnyitása (színpad)
                 -Polgármesteri köszöntő
 9:06-10:15 Az internetes zaklató c. film vetítése (színpad)
10:16-11:00 Levezető beszélgetés a filmről (színpad)
11:01-11:02 Programok ismertetése
11:03-12:00 Stand aktivitások (sátrak) / Tanármegőrző program (tanterem)
12:01-12:30 Hacker show (színpad)
12:31-13:30 Stand aktivitások (sátrak) / Tanármegőrző program (tanterem)
13:31-13:45 Rendezvény zárása (színpad)
                  -DIP kódfejtő játék nyerteseinek díjátadója a színpadon
                  -DIP nyereményjáték nyerteseinek kihirdetése
 
 
Méltóképpen emlékezett Nyíregyháza a forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján
Méltóképpen emlékezett Nyíregyháza az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján. A keddi koszorúzás-sorozatot követően szerdán a Váci Mihály Kulturális Központban tartották az önkormányzati ünnepséget, ahol a Vasvári gimnázium diákjai adtak ünnepi műsort Rácz István tanár úrra emlékezve.
 
Országos döntőben az oroszosok
Lakiteleken rendezték meg az orosz nyelvi verseny országos döntőjét, ahová a versenyzők közül a legjobb tíz csapatot  hívták meg a szervezők. A vasvárisok a tavalyi siker után ismét képviselhették a keleti régiót.  A csapat tagjai voltak: Kenéz Lilla 12. C, Holik Édua és Németh Gréta 11. D, felkészítő tanáruk Viraszkó Szilvia tanárnő. A versenyzőket köszöntötte a szervező Tolsztoj Társaság tiszteletbeli elnöke, a Magyar Országgyűlés alelnöke, Lezsák Sándor, aki elismeréssel szólt a diákok tudásáról.
 
 
Haditorna Verseny
Idén is megrendezésre került az Országos Haditorna megyei selejtezője, ahol iskolánk három csapattal képviselte magát. A 11. testnevelés tagozatos osztályra épülő Baksa-boys csapata (Tikász Ádám, Kerezsi Marcell, Popovics Arion, Pauliska László) megnyerte a versenyt, így ők képviselhetik a megyét a jövő májusban megrendezésre kerülő országos döntőn. A Tesi kommandó a harmadik helyen végzett (Kertész Kevin, Gura Zsombor, Krajnyák Zsolt, Szekfű Zsadány Valter), míg a V.K.A csapata (Kozsla Dávid, Doránt Dominik, Nardai Nataniel, Nagy Balázs) a 6. helyet szerezte meg. Gratulálunk!
 
Pályaválasztási Kiállítás 2019
Iskolánk idén is részt vett a Continental Arénában megrendezett „Dönts jól, jövőd a tét” elnevezésű Pályaválasztási Kiállításon. A 2 napos rendezvényen a megye általános iskolás diákjai tájékozódhattak a középiskolai továbbtanulási lehetőségekről.
 
Operakaland
Az idei tanévben is folytatódik a komolyzenét, azon belül is az operákat népszerűsítő programsorozat. Mikó Gyöngyi és Puskás Bernadett tanárnők szervezésében 2019. október 10-én 100 Vasváris diák utazott Budapestre az Erkel színházba, ahol Erkel Ferenc Hunyadi László című operáját nézték-hallgatták meg. A három felvonásos, sztárszereplőket is felvonultató előadás nagy sikert aratott, nem mindennapi rendhagyó énekórai élményt adott a fiataloknak. Reméljük, a következő tanévekben újra lesz lehetőség hasonló fantasztikus élmények részesévé válni.
 
Tapasztalatok a 8. osztályos matematika felvételiről
 
Iskolánkban rendhagyó, az intézmények közötti tudásmegosztást szolgáló előadást, illetve szakmai fórumot tartottunk a nyíregyházi és a megyében tanító matematika szakos általános iskolai tanárok részére. A két mesterpedagógus előadó, Kropog László a Vasvári Pál Gimnázium és Sánta József a Zrínyi Ilona Gimnázium tanárai sokéves, a központi felvételi  javítása során gyűjtött tapasztalataikat osztották meg az általános iskolai pedagógusokkal.
Reméljük, hogy a megbeszélés segíti majd a nyolcadikos tanulók jobb felkészítését a januári központi felvételire. Szeretnénk ebből a műhelymunkából hagyományt teremteni. Köszönjük a kollégák érdeklődését!
 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Találatok 37 - 48 / 87
PageRank Kereső optimalizálás