Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400 Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[ ]gmail.com

   Fenntartó:

Nyíregyházi Tankerületi Központ
4400 Nyíregyháza
Sóstói út 31/b.
Tel.:42/795-315
e-m
ail: nyiregyhaza[ ]kk.gov.hu

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

Euroexam International

No Para Egyesület

Digitális Témahét

Fenntarthatósági Témahét 2018

Hírek
Bringa Piknik fesztivál
 
Szombaton került megrendezésre a Bringa Piknik fesztivál, ahol a bátor jelentkezők a Kossuth térről tekertek ki a tokaji Fesztiválkatlanba. Az érdekes programok után a vasváris csapat természetesen a vissza utat is biciklin tette meg. Így a 10 fős csapat kb. 68 km-t teljesített!
Gratulálunk!
 
Rangos elismerés - Szekér Lászlóné díjat vehetett át a fővárosban

A röplabdaedző pályafutása során számos játékos pályafutását indította el. 

Miniszteri elismerésben részesült pénteken Szekér Lászlóné, a Nyíregyházi Sportcentrum röplabda edzője, a Vasvári Pál Gimnázium testnevelője a sport területén végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként.

A Magyar Sport Napja alkalmából megtartott ünnepségen a Magyar Tudományos Akadémián 15 sportembert díjaztak, heten miniszteri elismerő oklevet kaptak, valamint a 2017/18-as tanév második félévének Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjasai számára is most nyújtották át az erről szóló dokumentumot. A díjakat Dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár és Fazekas Attila Erik, helyettes államtitkár adta át.

Forrás: nyiregyhaza[pont]hu 

 
Szerenádoztak a végzős vasvárisok

Szerenádoztak a végzős vasvárisok

2018.05.03.
Nézd meg a fotókat!

Kapcsolódó galéria

 
3 arany és 1 bronzérem

 

Az iskola vezetése tortával köszöntötte Szabó Tibor 11. B osztályos tanulót, aki a Budapesten rendezett Kempo Világbajnokságon 3 arany és 1 bronzérmet szerzett. Gratulálunk!

 
Bepillantás a jövődbe

Bepillantás a jövődbe – komplex műegyetemi pályaorientációs és továbbtanulást segítő programok keretében a BME partneriskolájaként a Villamos és Informatika kar „Lányok napja” elnevezésű programján vett részt iskolánk 33 diákja. Az egyetem támogatásával kis csoportokba osztva nagyon érdekes labor látogatásokon ismerkedtek meg az Informatika Kar vonzó fejlesztési és kutatási területeivel. Bepillantást kaptak a mérnöki munkába, a villámlaborban, a nano- laborban. Megleshették a mobil applikációk titkait, a robotok világát, s a számítógépes grafika apró trükkjeit.

A diákokat magával ragadta, a fiatal előadók lelkesedése, azt érezhették, hogya munkájuk, olyan számukra, mint egy „végeláthatatlan játék”, sok-sok kihívással, ahol mindig magasabb pályákra kell lépni és nehezebb kihívásokat kell teljesíteni.

 
 
Föld Napja rendezvény a vasváriban

Április 23-án rendeztük meg a Föld napját. Rengeteg érdekes és színes programmal várták az iskola tanulóit.

 
Országos Haditorna Döntő
Múlt héten került megrendezésre az Országos Haditorna Döntője Budapesten. A Babos Patrik, Kertész Kevin, Kiss Dávid és Kiss Máté alkotta vasváris egység a XV. helyen végzett. Kiemelkedőt teljesítettek kézigránátdobásban (3. helyezés) és az akadálypályán (4. helyezés).
Teljesítményükhöz gratulálunk!
 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

Találatok 37 - 48 / 62
PageRank Kereső optimalizálás