Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400, Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[kukac]gmail.com

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

No Para Egyesület

Digitális Témahét 2017

Fenntarthatósági Témahét 2017

Hírek
Vasváris siker a diákolimpián!
A hölgyeknél nyíregyházi siker született! A nyíregyházi Bem iskolában nem volt boldogabb ember a Vasvári gimnázium női röplabdásainál.
Úgy vágtunk neki péntek reggel, hogy cél az első hely! A csoportmeccsek alatt mindenkit simán 3:0-ra vertünk, majd jöttek az igazán nehéz összecsapások, végül a kaposvári Táncsics elleni döntőt is 3:0-ra nyertük. Nagyszerű élmény volt az összes találkozó, látszódott, hogy nagyon összeért a csapat és képesek vagyunk meghalni a pályán – nyilatkozta Kundrák Eszter. 
A nyíregyházi csapat tagjai: Sitku Renáta, Tóth Dalma, Tóth Fruzsina, Szerényi Gréta, Ilyés Emese, Szatmári Emese, Ratkos Petra, Tóth Vanessza, Szilágyi Csenge, Kujbus Fanni, Fejérvári Panni, Kundrák Eszter. Csapatvezető: Szekér Lászlóné.
 
 
 
Elismerés
 
Komoróczy Tamásné
 
"Kiváló tehetséggondozó tanár"
 
elismerésben részesült, melyet a Pedagógiai Oktatási Központ ünnepségén vehetett át. 
 
Szerenád

A 2016-os évi szerenád is jó hangulatban telt

 

 
Improfeszko
Megrendezésre került  a Szüreti Rögtönzések / Improfeszko / Lengyel Pál emlékére.
A területi döntőt a Magyar Szín-Játékos Szövetség és a Vásárhelyi László Alapfokú Művészeti Iskola közösen szervezte. 2016.01.10-én 11.00-tól.
A helyszín: Nyíregyháza, Honvéd utca 41. / Alvégesi Művelődési Ház /

  Gimnáziumunk színjátszós szakkörének diákjai remekül helytálltak a kemény mezőnyben. Fergeteges volt a hangulat, jó volt végignézni a féktelenül játszó drámás diákokon.
A zsűri szerint nehéz volt ezen a rendezvényen értékelni, de szigorú szakmai szempontok alapján hozták meg a döntéseiket. Itt mindenki nyertes volt, aki nem nyert az is.  Olyan élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodtak a tanulók, amelyek a későbbi játékukhoz nagy segítséget nyújtanak majd. A következő években, szeretnénk újabb csapatokkal részt venni a területi döntőn!  Gratulálunk valamennyi résztvevőnek!
 
 
Bakabál 2013.

Örömmel értesítjük, hogy a tavalyi nagy sikerre és eredményességre való tekintettel (melyet ezúton is köszönünk) a Vasvári Pál Gimnázium tantestülete és Szülői Szervezete ebben a tanévben is megrendezi az alapítványi bált,  melynek időpontja:2013.február 9.18.00.Az idei bálon szeretnénk felidézni az iskolánkban korábban működött honvédelmi tagozat,a „katkós” élet  atmoszféráját,ezért nagy szeretettel toborozzuk kedves vendégeinket a BAKABÁLRA. Várjuk a jelenlegi és volt vasváris szülőket, a végzett diákjainkat, hogy közösen tölthessünk el egy fergeteges hangulatú estét.

A jegyek elővételben 7000 Ft-ért vásárolhatók meg az iskola gazdasági irodájában.  Amennyiben rendezvényünket tombolatárgyakkal, ’téglajegy’ vásárlásával vagy egyéb felajánlással támogatni kívánja, segítségét köszönettel vesszük. A bál teljes bevételét tantermek felújítására,iskolabútorok vásárlására  fordítjuk.

Bízva, hogy sokan kedvet kapnak egy jó hangulatú, vidám mulatsághoz,  szeretettel várjuk kedves vendégeinket az iskola aulájába!


 
Holokauszt kiállítás

holokausztKiállításon idéztük fel a gimnáziumban a magyar zsidóság történetét a holokauszt áldozatainak magyarországi emléknapján.

 

 
Ezerszínű Európa

2010.szeptember 25-én iskolánkban zajlott az Ezerszínű Európa városi földrajz csapatverseny I. fordulója,verseny melyre 14 csapat nevezett be. Az I. fordulóban a csapatok előre meghatározott témáról 15 perces előadást tartottak, melyeket igényes prezentációkkal színesítettek. Mindenkinek gratulálunk a munkájához, s a döntőbe jutott 8 csapatnak jó felkészülést és további sikeres szereplést kívánunk!

A versenyről készített képeket a képgalériánkban tekinthetitek meg.

A következő iskolák csapata jutott a döntőbe:

Arany János Gimnázium

Eötvös József Gyakorló Ált. Isk. és Gimnázium

Kölcsey Ferenc Gimnázium ( 2 csapattal  )

Krúdy Gyula Gimnázium

Művészeti Szakközépiskola

Széchenyi István Inf. és Közgazdasági Szakközépiskola

Vasvári Pál Gimnázium

A döntő időpontja 2010. október 30. 900 óra 

Helye: Vasvári pál Gimnázium
          Nyíregyháza Kiss Ernő út 8.

 

 

 
További tartalom...
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Találatok 25 - 32 / 32
PageRank Kereső optimalizálás