Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400, Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[kukac]gmail.com

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

No Para Egyesület

Digitális Témahét 2017

Fenntarthatósági Témahét 2017

Régi hírek
Színházlátogatás Erkel
Október 7-én Budapesten jártak a Vasvárisok. Valamennyien zenei élményekkel gazdagon térhettek haza, ugyanis az Erkel Színház Donizetti Szerelmi bájital c. remek előadását láthatták. Emellett végigsétáltak a megújult Kossuth Lajos téren is ,megcsodálva a gyönyörű Parlament épületét. Valamennyien örömmel várják a tavaszi Operakaland újabb előadását.

 
Szótármódszertani képzés
Az idei tanévben is iskolánk adott helyet a szegedi Grimm Kiadó szótármódszertani továbbképzésének. Október 14-én csaknem 40 megyebeli általános és középiskolai nyelvtanár vett részt az előadáson, melynek egyik témája volt: "Újra oroszul tanulunk! Az orosz, mint idegen nyelv újraértelmezett szerepe a közoktatásban". A második részben az általános iskolák számára készült "Happy Time" illetve "Wir" tankönyvcsaládot mutatta be Sárvári Tünde, az angol nyelvkönyvcsalád egyik társszerzője.A kiadó minden résztvevőt egy Grimm szótárral ajándékozott meg, ezen túl a résztvevő kollégák iskolái egy iskolai szintű hozzáférést is kaptak a kiadó online szótári rendszeréhez.

 
Könyvtári hírek

Az OTP Fáy Alapítvány IX. Könyvhullám elnevezésű könyvtárfejlesztési programjára iskolánk eredményesen pályázott. Az ajándék könyvek mellé 2014. szeptember 1-től 1 éven keresztül megkapjuk az Élet és Tudomány valamint a Természet Világa folyóiratot.

 Dr. Huba Péterné 

 
Tehetségfejlesztő tanárokat köszöntöttek a megyeházán
Az ünnepségre a Megyei tehetség díj jelöltjeként iskolán két tanára is meghívást kapott, s a Megyei Pedagógiai Intézet elismerő oklevéllel értékelte munkájukat. Mikó Gyöngyi és Győri Izabella tanárnők felkészítő tanárként értek el diákjaikkal szép eredményeket tanulmányi versenyeken, s emellett vezetik iskolánk két diák alkotócsoportját. Mikó Gyöngyi tanárnő a színjátszókat irányítja, Győri Izabella tanárnő pedig az iskola diáklapjának a Momentánnak a patronáló tanára.
 
 
Pedagógusnapi díjözön
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere Pedagógusnap alkalmából kiemelkedő hatású oktató, nevelő munkája, a pedagógiai gyakorlatot segítő kiemelkedő tudományos tevékenysége elismeréseként Apáczai Csere János-díjban részesítette Rádulyné dr. Fazekas Juditot, iskolánk tanárát.
 
 
 
A városi Pedagógusnapon az „Oktató Nevelő Munkáért” „Vietorisz József-díj” kitüntetést kapott Gebri Márta tanárnő.
 
Gratulálunk a díjazottaknak! 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 46 - 50 / 119
PageRank Kereső optimalizálás