Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400, Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[kukac]gmail.com

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

No Para Egyesület

Digitális Témahét 2017

Fenntarthatósági Témahét 2017

Régi hírek
„A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja”
Február 25-én „A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja” alkalmából szervezett önkormányzati ünnepségen került sor annak a pályázatnak az eredményhirdetésére és díjátadó ünnepségére, amelyet az önkormányzat az emléknap alkalmából írt ki középiskolás diákok részére, ahol 5. helyezést ért el Papp Klaudia a Vasvári Pál Gimnázium tanulója. Felkészítő tanára: Győri Izabella. Gratulálunk!.

A szon.hu cikke megtekinthető idekattintva!

 
150 éves a Pesti Vigadó
A Vigadó 150 éves jubileuma alkalmából rendezett ünnepi hangversenyre az országból 150 tehetséges diák kapott meghívást. Városunkból a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium és a Vikár Sándor zenei Alapfokú Művészeti Iskola 15-15 tanulója részesült ebben a megtiszteltetésben, és vett részt a különleges eseményen. A diákok a Vigadó épületének és történetének bemutatása után a Budafoki Dohnányi Zenekar kiváló előadásában Beethoven IX. szimfóniáját hallgatták meg. 

 

A képek megtekinthetőek idekattintva!

 
Thália kedvence
A Bencs villában harmadik alkalommal megrendezett Thália kedvence vetélkedőn vettek részt a Vasváris Színjátszó Kör tagjai.A jó hangulatú rendezvényen remek egyéni alakításokkal szoros versenyben második helyezést ért el a csapat, amelynek tagjai voltak: Incze Ákos,Soós Máté, Varga Virág Szonja és Majzik Bendeguz.Gratulálunk az elért eredményhez!

 
Diákolimpia Eredményességi Díjátadó Ünnepség
Január 20-án, Budapesten a Magyar Tudományos Akadémián tartották meg a  2013-14. évi Diákolimpia Eredményességi Díjátadó Ünnepséget, ahol igen nagy megtiszteltetés érte iskolánkat és testnevelő tanárainkat.
A 2013-14.évi tanév Legeredményesebb Diákolimpia Középiskolai Intézménye a Nyíregyházi VASVÁRI PÁL GIMNÁZIUM lett,ugyanis iskolánk a diáksport területén az ország legaktívabb és legszínvonalasabb középiskolája.
Az eseményen Bugyi József, Végvári Ferenc és Pók István testnevelők vettek részt, akik közül Végvári Ferenc  tanár úr elnyerte a Tanév Legeredményesebb Diákolimpia Testnevelője díjat atlétika sportágban.Valamennyiüknek szívből GRATULÁLUNK, és további sikereket kívánunk!

 
Alapítványi Bál 2015. (szon.hu)
A szon.hu cikke megtekinthető idekattintva! 

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 46 - 50 / 133
PageRank Kereső optimalizálás