Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400, Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[kukac]gmail.com

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

No Para Egyesület

Digitális Témahét 2017

Fenntarthatósági Témahét 2017

Régi hírek
Díjazás
Az Oktatási Hivatal Nyíregyházi Pedagógiai Oktatási Központ Zámboriné Laskai Ildikó tanárnőt és Végvári Ferenc Tanár urat Kiváló Felkészítő- Tehetséggondozó Tanár Díjban részesítette. Atardolu Cantürk Marcell, Poór Ádám és Sajtos Patrik tanulók természettudományos versenyeredményeik elismeréseként emléklapot kaptak. A díjátadón Dombai Katalin tanárnő és Végvári Ferenc tanár úr vett részt a diákokkal.
Gratulálunk!
 

 
Kitüntetés a városi Pedagógusnapon
,,Nyíregyháza Kiváló Pedagógusa" ,,Margócsy Emil-díj"-ban részesült: Szűcs Csabáné tanárnő, a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium igazgatóhelyettese.
 

Gratulálunk! 
 
Német kérdésre német válasz
A városnapi rendezvényekhez kapcsolódva rendeztek a VMKK-ban három nyíregyházi gimnázium csapatainak bevonásával német nyelven vetélkedőt. A közös téma a megyeszékhely testvérvárosa Iserlohn volt, és a Zrínyi, a Kölcsey és a Vasvári gimnáziumok ifjai a németül feltett kérdésekre németül válaszoltak. Forrás: szon.hu
A képek megtekinthetőek a szon.hu-n! 
 
Harmadik helyezés országos történelmi versenyen
A Honvédelmi Minisztérium, a Nagy Háború Kutatásáért Alapítvány és az Eszterházy Károly Főiskola országos történelmi vetélkedőt hirdetett, melynek témája Magyarország első világháborús részvétele volt. Két írásbeli fordulóban, 101 csapat versengett a szóbeli döntőbe jutásért, mely május 23-án, Egerben került megrendezésre. Gimnáziumunk csapata izgalmas versenyben, tudását és kreativitását egyaránt felhasználva szép eredményt ért el: a képzeletbeli dobogó harmadik helyére léphetett.
 
A csapat tagjai Papp Klaudia és Fehér Alex 11. E osztályos diákok voltak. Felkészítő tanáruk Győri Izabella .
 
 
A képek megtekinthetőek itt! 
 
Sport- és Kulturális Világjátékok
Különleges élményekben volt része a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium nyolc tanulójának és három tanárának május első napjaiban. Magyarország képviseletében Görögországban vettek részt a Nemzetközi Diáksport Szövetség által másodízben megrendezett Sport- és Kulturális Világjátékokon nyolc másik ország delegáltjaival együtt.


Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 36 - 40 / 133
PageRank Kereső optimalizálás