Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400 Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[ ]gmail.com

   Fenntartó:

Nyíregyházi Tankerületi Központ
4400 Nyíregyháza
Sóstói út 31/b.
Tel.:42/795-315
e-m
ail: nyiregyhaza[ ]kk.gov.hu

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

Euroexam International

No Para Egyesület

Digitális Témahét

Fenntarthatósági Témahét 2018

Régi hírek
Vasváris pályamunkákat díjaztak
A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja alkalmából középiskolás diákok számára hirdetett irodalmi pályázatot Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata. 18 iskolából 38 pályamunka érkezett a felhívásra, s nagy örömmel adjuk hírül, hogy a hat legjobb, díjazott munka között kér vasváris diák írása is szerepelt. Negyedik helyen végzett Béres Eszter a 9.E osztályból. Második helyezést ért el, és írását az emléknapon rendezett ünnepségen felolvasta Fehér Alex a 9.E osztályból. Felkészítő tanáruk Győri Izabella tanárnő volt. A kép a városháza Krúdy-termében készült a díjátadás után Kovács Ágnes igazgatónő mellett Fehér Alex és felkészítő tanára Győri Izabella.
 

 
Újabb vasváris sikerrel gazdagodtunk!
A Magyar Kultúra Napja alkalmából „Mit jelent a számomra a Himnusz 2013-ban” címmel hirdetett esszéíró pályázaton iskolánk négy diákja írta le gondolatait. MOLNÁR EVELYN 11. E és VERES ZSÓFIA 11. E osztályos pályaműve elnyerte a Váci Mihály Kulturális Központ és a Kölcsey Televízió Nonprofit Kft. különdíját. Antal Eszter 11. D és Kovács Emese 11. E osztályos tanulók emléklapot kaptak.  Felkészítő tanáruk Pásku Judit.

Gratulálunk az eredményükhöz!


 
Bakabál 2013.

Örömmel értesítjük, hogy a tavalyi nagy sikerre és eredményességre való tekintettel (melyet ezúton is köszönünk) a Vasvári Pál Gimnázium tantestülete és Szülői Szervezete ebben a tanévben is megrendezi az alapítványi bált,  melynek időpontja:2013.február 9.18.00.Az idei bálon szeretnénk felidézni az iskolánkban korábban működött honvédelmi tagozat,a „katkós” élet  atmoszféráját,ezért nagy szeretettel toborozzuk kedves vendégeinket a BAKABÁLRA. Várjuk a jelenlegi és volt vasváris szülőket, a végzett diákjainkat, hogy közösen tölthessünk el egy fergeteges hangulatú estét.

A jegyek elővételben 7000 Ft-ért vásárolhatók meg az iskola gazdasági irodájában.  Amennyiben rendezvényünket tombolatárgyakkal, ’téglajegy’ vásárlásával vagy egyéb felajánlással támogatni kívánja, segítségét köszönettel vesszük. A bál teljes bevételét tantermek felújítására,iskolabútorok vásárlására  fordítjuk.

Bízva, hogy sokan kedvet kapnak egy jó hangulatú, vidám mulatsághoz,  szeretettel várjuk kedves vendégeinket az iskola aulájába!


 
Angolul olvasnak

Az Angol Műhely Kulturális Egyesület 21. alkalommal rendezte meg angol nyelvű olvasási versenyét. A versenyre 40 iskola több, mint 600 diákja jelentkezett.
 
További részletek a Bővebben gombra kattintva...
Bővebben...
 
Díjözön a Vasvárinak
 Az elmúlt években kiemelkedő munkát végzett testnevelőket és oktatási intézményeket méltatták a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) 25. jubileumi ünnepségén, a Parlament Vadásztermében december 13-án.
 
További részletek a Bővebben gombra kattintva...
 
Bővebben...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Találatok 146 - 150 / 183
PageRank Kereső optimalizálás