Elérhetőségünk

Nyíregyházi
Vasvári Pál Gimnázium
OM azonosító: 033654
4400 Nyíregyháza
Kiss Ernő utca 8.
Tel: 42/311-920
e-mail: nyhvpg[ ]gmail.com

  Fenntartó: 

Nyíregyházi Tankerületi Központ
4400 Nyíregyháza
Sóstói út 31/b.
Tel.:42/795-315
e-m
ail: nyiregyhaza[ ]kk.gov.hu

Térkép

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány

 

A befizetett adó 1%-ával kérjük, támogassák iskolánk alapítványát

"Vasvári Pál Gimnáziumért" Alapítvány adószáma: 18790122-1-15

Köszönjük! 

Vasvári Diáksport Egyesület

  A Vasvári Diáksport 
Egyesület adószáma:
18807778-1-15
Köszönjük a támogatásokat! 

Euroexam online jelentkezés

Digitális Témahét

Fenntarthatósági Témahét 2019

No Para Egyesület

VSzK
Rejtélyes előadás a Vasváriban
 
Rendhagyó irodalomóra keretében nézhették meg tanárok és diákok a Vasváris Színjátszó Kör  előadásában a Rejtély Európában c. darabot, amely több szempontból is különleges.Magyar Boglárka-- aki az elmúlt tanévben érettségizett az iskolában-- írta a szövegkönyvet és rendezte a darabot a színjátszó kör vezetőivel együtt. 2019 májusában Gyulán az Erkel Diákünnepek Országos Fesztiválon ARANY minősítést kapott    az előadás, és jutalmul a VIDOR Fesztivál keretében is bemutathatták a darabot az " aranyos " színjátszók Balkányban, Újfehértón és Nyíregyházán.Mindenütt nagy sikert arattak, a közönség vastapssal köszönte meg a színvonalas műsort..
Gratulálunk a szereplőknek, és kíváncsian várjuk a folytatást!

 
Vasvárisok SZUPER előadása a VIDOR Fesztiválon
 
A Vasváris Színjátszó Kör Rejtély Európában c. előadását vastapssal jutalmazta a közönség Balkányban! A darab szereplői - akár a SZTÁROK - aláírásokat osztogattak a nézőknek!!
Vasárnap újabb fellépése volt az "aranyos" csapatnak Újfehértón. A "Rejtélyre Európában megint fény derült"!
Legközelebb augusztus 28-án látható a Vasváris Színjátszó Kör a Vikár Sándor Zeneiskolában, Nyíregyházán! MINDENKIT szeretettel várunk!!!
 
 
Karácsonyi koncert a Vasváriban
További képek a Galériában itt! 
Jó hangulatú, változatos műsorral búcsúztatták az évet a vasváris diákok 2018 utolsó  tanítási napján. A karácsonyi  zenés-irodalmi összeállításban több kiváló szólista lépett fel az ének-zene tagozatos diákok és a Vasváris Színjátszó Kör tagjai közül.
 
Karácsonyi koncert
További képek a galériában itt
Ebben az évben is az ének-zene tagozatos diákok és a Vasváris Színjátszó Kör tagjai igen sokszínű zenés, irodalmi összeállítással ajándékoztak meg a Szivárvány Idősek Otthonának lakóit,akik meghatódva, könnyeiket törölgetve hallgatták végig az igen népes előadók karácsonyi műsorát.
 
1956 Október 23-ra emlékeztünk

Hazám, Hazám... - III. rész, 56 emlékezete -című előadás, helytörténeti kutatásokra épülő dokumentumjáték, amellyel a Vasváris  Színjátszó Kör előadásában Rácz István tanár úrra, Dandos Gyula diákvezérre és a 42 Szabolcs-Szatmár -Bereg megyei áldozatra emlékeztünk.

Mikó Gyöngyi tanárnő és Ferró Csaba, a színjátszó kör vezetői, korabeli forrásokat felhasználva írták a darabot, mely egy trilógia harmadik része volt. Az előző években az 1956-os forradalmi események, míg az idén a kommunista megtorlás állt a megemlékezés középpontjában.

Megtiszteltetés volt számunkra, hogy ismét vendégünk volt, és velünk együtt emlékezett Rácz István tanár úr családja is.

A műsor egyszerre volt megható és elgondolkodtató, köszönet érte az alkotóknak és az előadóknak!

További képek a galériában itt

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 9 / 33
PageRank Kereső optimalizálás